קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

בקלה מלח בקונפי שום עגבניות

בקלה מלח בקונפי שום עגבניות
בקלה מלח בקונפי שום עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 12 . אם יש לכם סוכר, מים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו קונפי שום, עדשים עם קונפי שום, ו פלפל שום קונפי עם פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים בקלה עם 2 סנטימטרים של מים קרים בקערה גדולה ולספוג, מקורר, שינוי מים 3 פעמים ביום, עד 3 ימים (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים בקלה ולהעביר לסיר 3 ליטר, ולאחר מכן להוסיף 6 כוסות מים. להביא רק לרתיחה ולהסיר מהחום. (בקלה רק יתחיל פתית; לא להרתיח או שזה יהיה קשה.) להעביר בקלה בעדינות עם מרית מחוררת לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז. מכסים במגבת נייר לחה ומקררים בזמן הכנת קונפיט.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
לבשל שום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, מפנה מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עגבניות וסוכר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות להתפרק לרוטב עבה מאוד ושמן מפריד, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מחית שיני שום לתוך רוטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מורחים רוטב בצלחת gratin 3 ליטר או צלחת אפייה רדודה flameproof אחרת ולסדר דגים על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
לטאטא יחד מיונז, קרם fraîche, ומים ולהתפשט על כל פיסת דגים. דגים מטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום רק עד תערובת מיונז הוא השחמה קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
* מותגים של בקלה מלח שונים במידת המלחות שלהם: מגוון מלוח פחות עשוי להזדקק רק 1 יום של השריה, בעוד אחר יכול לדרוש עד
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
2
כדי לבדוק את זה, פשוט לטעום חתיכה קטנה אחרי 1 יום; אתה רוצה שזה יהיה מלוח נעימה אבל לא מכריע.* קונפי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.