בקלה מלח בקונפי שום עגבניות
בקלה מלח בקונפי שום עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 12 . אם יש לכם סוכר, מים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו קונפי שום, עדשים עם קונפי שום, ו פלפל שום קונפי עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים בקלה עם 2 סנטימטרים של מים קרים בקערה גדולה ולספוג, מקורר, שינוי מים 3 פעמים ביום, עד 3 ימים (ראה הערת טבחים, להלן).
מסננים בקלה ולהעביר לסיר 3 ליטר, ולאחר מכן להוסיף 6 כוסות מים. להביא רק לרתיחה ולהסיר מהחום. (בקלה רק יתחיל פתית; לא להרתיח או שזה יהיה קשה.) להעביר בקלה בעדינות עם מרית מחוררת לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז. מכסים במגבת נייר לחה ומקררים בזמן הכנת קונפיט.
לבשל שום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום נמוך בינוני, מפנה מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים עגבניות וסוכר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות להתפרק לרוטב עבה מאוד ושמן מפריד, 45 דקות עד 1 שעה.
מחית שיני שום לתוך רוטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים רוטב בצלחת gratin 3 ליטר או צלחת אפייה רדודה flameproof אחרת ולסדר דגים על רוטב.
לטאטא יחד מיונז, קרם fraîche, ומים ולהתפשט על כל פיסת דגים. דגים מטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום רק עד תערובת מיונז הוא השחמה קלות, על 2 דקות.
* מותגים של בקלה מלח שונים במידת המלחות שלהם: מגוון מלוח פחות עשוי להזדקק רק 1 יום של השריה, בעוד אחר יכול לדרוש עד
כדי לבדוק את זה, פשוט לטעום חתיכה קטנה אחרי 1 יום; אתה רוצה שזה יהיה מלוח נעימה אבל לא מכריע.* קונפי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.