בקלה מעושן ומרק גזר לבן
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בקלה מעושן ומרק גזר לבן, Smoky Parsnip-מרק Collard, ו גזר לבן-מרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
אם בקלה מעושן יש טעם מעושן חזק, להשרות אותו במים במשך 30 דקות, לנקז, ולשטוף.
בסיר גדול, מכסים את הבקלה ואת הבקלה המעושנת במים, ומוסיפים את המיץ של חצי לימון ואת הקורנית. להביא את נוזל הבישול לרתיחה עדינה. לחלוט את הדגים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל ומכרז.
הסר את הדג לקערה, ושמור את הנוזל הלא חוקי. כאשר הדג התקרר מספיק כדי להתמודד, לשבור אותו לחתיכות בגודל ביס גדול. תניח בצד.
בזמן שהבקלה מתבשלת, לקלף את הגזר הלבן, ולחתוך אותם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לקוביות 1/2 אינץ', ולמקם אותם בקערה של מים כדי למנוע שינוי צבע.
בסיר גדול או קומקום, להמיס 2 כפות של חמאה או מרגרינה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד נבול וזהוב.
הוסף את גזר לבן, תפוחי אדמה, ו 3 כוסות של נוזל ציד בלתי חוקי שמורות. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום, לכסות. מבשלים במשך 15 דקות, או עד הירקות רכים.
מחממים את החלב והשמנת בסיר קטן. אל תרתח. מערבבים לתערובת הירקות.
הוסף בקלה וקלה מעושן; מערבבים. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם. ממש לפני ההגשה, מוסיפים כף הנותרים של חמאה. למעלה כל מנה עם פלפל טחון טרי עירית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.