קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

בקלה מעושן ושעועית קנליני

בקלה מעושן ושעועית קנליני
אם יש לך עלי דפנה, פילה בקלה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקלה מעושן וקנליני, שעועית קנליני ונזיד הודו מעושן, ו שעועית קנליני.

הוראות

1
הניחו את פילה הדגים במחבת גדולה עם גבעול פטרוזיליה, עלי דפנה, גרגרי פלפל וגבעול סלרי.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
פילה דגיםפילה דגים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
יוצקים את המים והיין ומביאים לרתיחה.מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים את הדגים בנוזל הציד הלא חוקי במשך 3-5 דקות, בהתאם לעובי הדגים. הסר את החום ולהסיר את הדג, עוטף את החתיכות בנייר כסף כדי להתחמם.להטות את כל אבל על 60 מ " ל / כוס של הנוזל הלא חוקי מהמחבת. (הסכום תלוי בעומק המחבת שלך. אתה צריך רק מספיק כדי להתחמם דרך השעועית.)
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מסננים את השעועית המשומרת, שוטפים אותם במסננת או מסננת כדי להיפטר מכל gloopiness, ולהוסיף למחבת. לחמם אותם בנוזל הציד הלא חוקי במשך כ 3 דקות.כבה את החום והנח את הדג על השעועית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את השמן, את רוב הפטרוזיליה והעירית, אם אתם משתמשים בהם, מערבבים הכל יחד ומפרידים את הדגים תוך כדי תנועה.בדוק את התיבול ולהפוך לכמה קערות או על צלחות, מפזרים קצת פטרוזיליה האחרונה ולאכול, עם הנאה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.