בקלה מתובלת בברוקולי-קינואה פילאף
בקלה מתובל עם ברוקולי-קינואה Pilaf נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, ברוקולי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קינואה פילאף עם טמפה וברוקולי, Chezy ברוקולי קינואה פילאף, ו פילאף מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ומתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את קינואה 1 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים בעדינות עד כמעט כל המים התאדו, 10 עד 12 דקות. מקפלים את ברוקולי וצימוקים לתוך קינואה, לכסות, ומבשלים עד קינואה ברוקולי במכרז, 8 עד 10 דקות יותר.
הסר מהחום ולקפל את השקדים, בצל ירוק, כפית מלח, ופלפל כפית.בינתיים, מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני גבוה. מתבלים את הבקלה עם הפפריקה, כפית מלח, כפית פלפל ומבשלים עד אטום לאורך כל, 3 עד 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.