קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

בקלה עם אבקת חזיר ופלים שום

בקלה עם אבקת חזיר ופלים שום
בקלה מתכון עם אבקת חזיר ופלים שום יכול להתבצע בתוך כ 2 שעות ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, פילה hake, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פילה Hake עם ופלים שום ואבקת חזיר, ארוחת ערב הערב: עוף צלוי בעשב עם אבקת שום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.

הוראות

1
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. ממלאים קערה קטנה במי קרח. מחקו את גבעולי הפטרוזיליה במים הרותחים עד שהם הופכים לירוקים בהירים, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הגבעולים למי הקרח, ואז לנקז יבש לטפוח. בקערה קטנה, לטפטף את גבעולי הפטרוזיליה עם קצת שמן זית כדי לשמור אותם לח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את 1/4 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
4
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים, מנענעים את המחבת כמה פעמים, עד שהצדפות נפתחות, כ -5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצדפות לצלחת, משאיר את המיצים שלהם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מתבלים את פילה הבקלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
7
מוסיפים את הפילה למיצי הצדפות במחבת. מבשלים מעל חום מתון, הופך את הפילה פעם אחת, עד שהבשר לבן לאורך כל הדרך, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את פילה בקלה לצלחות עם מרק, ואז מפזרים את הדגים עם כמה אבקת בשר חזיר. מסדרים את הצדפות בשריונם ואת גבעולי הפטרוזיליה סביב הדגים. להישען על אפיפיות שום נגד פילה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.