בקלה עם אבקת חזיר ופלים שום
בקלה מתכון עם אבקת חזיר ופלים שום יכול להתבצע בתוך כ 2 שעות ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, פילה hake, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פילה Hake עם ופלים שום ואבקת חזיר, ארוחת ערב הערב: עוף צלוי בעשב עם אבקת שום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.
הוראות
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה. ממלאים קערה קטנה במי קרח. מחקו את גבעולי הפטרוזיליה במים הרותחים עד שהם הופכים לירוקים בהירים, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הגבעולים למי הקרח, ואז לנקז יבש לטפוח. בקערה קטנה, לטפטף את גבעולי הפטרוזיליה עם קצת שמן זית כדי לשמור אותם לח.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את 1/4 כוס שמן הזית.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים, מנענעים את המחבת כמה פעמים, עד שהצדפות נפתחות, כ -5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הצדפות לצלחת, משאיר את המיצים שלהם במחבת.
מתבלים את פילה הבקלה במלח ופלפל.
מוסיפים את הפילה למיצי הצדפות במחבת. מבשלים מעל חום מתון, הופך את הפילה פעם אחת, עד שהבשר לבן לאורך כל הדרך, כ 8 דקות.
מעבירים את פילה בקלה לצלחות עם מרק, ואז מפזרים את הדגים עם כמה אבקת בשר חזיר. מסדרים את הצדפות בשריונם ואת גבעולי הפטרוזיליה סביב הדגים. להישען על אפיפיות שום נגד פילה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.