קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

בקלה עם בייקון, חסה ואפונה

בקלה עם בייקון, חסה ואפונה
בקלה עם בייקון, חסה ואפונה דורשת כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 794 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן חמניות, מניית עוף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בקלה צרובה באפונה, פנצ'טה וחסה נבולה, חסה מטוגנת עם בייקון, שאלוט ואפונה מתכון, ו סטייק בקלה פרובנסלי עם חסה נבולה ועגבניה.

הוראות

1
מחממים את שמן החמניות במחבת בינונית ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבייקון, שאלוט או בצל ושום. מבשלים בעדינות, ערבוב, במשך 2 דקות, ואז לדחוף לצד אחד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מתבלים בקלה עם פלפל שחור טחון. מטגנים במחבת במשך 2 דקות, ואז להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את האפונה ואת המניה, ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני במשך 2 דקות נוספות, ולאחר מכן להוסיף את החסה ו crme frache. מבשלים עוד כמה דקות, ערבוב הירקות מדי פעם, עד הדג הוא רק מבושל והחסה נבלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מגישים עם לחם כדי לנגב את המרק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.