בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים
בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 186 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם צלפים, לימונים, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. נסו בקלה עם לימון, זית ירוק, ותבלינים, הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, ו תבלין זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר דק מלימונים; להפריש. באמצעות סכין חדה, לקלף לחתוך ו pith לבן מלימונים; להשליך. עבודה מעל קערה בינונית, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה ולסחוט ממברנות לשחרר מיצים; להשליך ממברנות וכל זרעים. תניח בצד את קטעי הלימון.
מערבבים בצל ו 1 כפית מלח בקערה קטנה.
בוא נשב 10 דקות. לסחוט בצל כדי להסיר כל נוזל עודף; להוסיף קערה עם קטעי לימון.
מוסיפים זיתים, צלפים, גרידת לימון שמורה, ושמן 3/4 כוס; מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים לשלב. מכסים להתענג ולהירגע לפחות 4 שעות.
מחממים תנור ל 121°. להביא הנאה לטמפרטורת החדר.
מניחים בקלה בתבנית אפייה רדודה גדולה או מחבת צלייה וטפטוף עם הנותרים 1/2 כוס שמן.
מוסיפים צ ' ילי והופכים דגים למעיל; מתבלים במלח. צלוי עד רק מבושל דרך, 30-40 דקות.
מערבבים פטרוזיליה להתענג וכפית על דגים.
לעשות קדימה: להתענג (ללא פטרוזיליה) יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.