בקלה עם פסטו ועגבנייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה עם פסטו ועגבניה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1083 קלוריות, 154 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פילה בקלה, חמאה, בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פסטה קון il pesto alla Trapanese (עגבניות ושקדים פסטו), בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה ופסטו. אתה צריך חמאה אמיתית בשביל זה, לא מרגרינה.
מניחים את הדגים בצלחת תנור בנדיבות מתבלים אותו במלח ופלפל.
מברישים את חמאת הפסטו על הדגים אבל שומרים קצת. חותכים דק את העגבניות ומניחים אותם על גבי הדגים, מניחים את שאר חמאת הפסטו על גבי העגבניות.
יוצקים 1/2 עד מקסימום 2/3 כוס יין לבן יבש באיכות טובה.
מניחים את המנה בBGE או תנור שחומם מראש ואופים ב 177° (175C) במשך 20 דקות ומקשטים עם בזיליקום טחון דק או פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו