בקלה עם רוטב יין בסקי
בקלה עם רוטב יין בסקי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. אם יש לך קמח, פטרוזיליה שטוחה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו רוטב ירוק בסגנון בסקי, לינגוויני עם רוטב צדפות-בסגנון בסקי, ו רוטב יין פשוט לסטייק ומציאת עסקאות על יין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדול, לחמם את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ואבק בכל רחבי עם 1 כף הקמח.
מוסיפים את הדגים והשום למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד בקושי זהוב, על 2 דקות.
מפזרים את הנותרים 1 כף קמח על הדגים. הפעל את הדגים ולהוסיף את האפונה, חצי הפטרוזיליה, היין ואת התרנגולים. מבשלים, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהבקלה כמעט מבושלת, כ -4 דקות.
מוסיף את השרימפס, תוחב אותם לתוך הנוזל. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השרימפס הם ורודים ומסולסלים ואת cockles נפתחו.
מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת ומגישים בקערות רדודות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.