בקלה פריך עם סויה-ג'ינג'ר טבילה-רוטב הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. מתכון זה מ finecooking.com יש 2 אוהדים. אם יש לכם סיד, חלבונים ביצה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טופו פריך עם Crudites ורוטב טבילה שומשום-ג'ינג'ר, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו רוטב זנגביל סויה.
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב 1 Tbs. של זנגביל, רוטב סויה, חומץ, 2 Tbs. מים, וכרבע מהבצל הירוק. תניח את הרוטב בצד. יש לשטוף את הבקלה ולייבש אותו עם מגבות נייר. מתבלים את שני הצדדים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב טבילה
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-o
2
שים את הקמח בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
שים את החלבונים ביצה בקערה בינונית לטאטא עד קצף עבה נוצר על פני השטח. כדי חלבונים ביצה, להוסיף את השום, צ 'ילי, ואת הג' ינג ' ר הנותרים בצל ירוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. לדלות כל פיסת בקלה משני הצדדים הראשון בקמח ולאחר מכן בחלבון הביצה, באמצעות הידיים שלך ללחוץ את הבצל הירוק וצ ' ילי על הדגים.
העברה לצלחת. כאשר השמן חם (זה יהיה בועה אם אתה שם טבעת בצל ירוק בו), להוסיף את הבקלה, מרווחים את החלקים באופן שווה (ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם בשתי קבוצות), ולהעלות את החום בינוני גבוה. הפוך את הדג לאחר 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הדג הוא מוצק למגע פתיתים בנפרד בקלות כאשר פירסינג עם מזלג, על עוד 4 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.