בקלה פריך עם שעועית לימה, סרטן ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 625 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, טרגון, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו בייבי לימה שעועית ותירס קרם צ'ייב, תבשיל תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל, ו סוקוטש של תירס טרי, שעועית לימה, עגבניות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את החמאה הריכה עם פטרוזיליה, 1/2 כף של טרגון ואת עירית. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
להעביר את חמאת עשבי תיבול לחתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף, טופס לתוך גליל להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את שעועית לימה עם בצל, טימין sprig וקורט של מלח על חום מתון עד שעועית לימה הם במכרז, על 10 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מתבלים את הבקלה עם מלח ופלפל ומבשלים, העור בצד למטה, על חום גבוה עד שהעור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הדגים, להפחית את החום נמוך בינוני לבשל עד אטום רק לאורך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מערבבים את בשר הסרטן ואת הנותרים 1 כף של טרגון לתוך התבשיל; מבשלים במשך 1 דקה כדי לחמם דרך. מחוץ לחום, מערבולת ב 2 כפות הנותרים של חמאה; העונה עם מלח ופלפל. כפית את התבשיל לתוך קערות ולהגדיר פילה בקלה בכל. למעלה כל פילה עם חמאת עשבי תיבול ומגישים.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.