בקלה צלוי עם עגבניות קטנות וזיתים שונים
בקלה צלוי עם עגבניות קטנות זיתים שונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 493 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ענבים ועגבניות שרי-צבעים שונים עובדים יפה, בקלה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Food52 יש 3 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם עגבניות וזיתים, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו עגבניות שרי צלויות עם זיתים וקשתות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות בצלחת overproof ולזרוק עם שום ושתי כפות שמן זית. צלי במשך 25 דקות על מתלה תחתון בתנור.
בעוד עגבניות מבשלות, לחתוך דגים ל 4 חתיכות בגודל שווה, לשטוף ולייבש טפיחה.
הסר עגבניות מהתנור, נסטלה דגים לתוך העגבניות והמיץ שלהם, לפזר זיתים ולחזור לתנור במשך כ 25 דקות אבל כמובן זה תלוי בעובי הדגים.
מבחן עבור doneness-cod צריך להפריד בקלות להיות אטום.
מפזרים עשבי תיבול טריים, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים שתי כפות אחרונות של שמן זית בכל רחבי.
מגישים חם עם קינואה, קוסקוס או לחם פריך.
הערה נוספת-עסיסיות של העגבניות יכולה להשתנות - בעת הוספת הדגים, אם העגבניות אינן מחלחלות, להוסיף 1 כוס של ציר עוף למנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.