קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

בקלה צלוי עם צדפות קיטור ורוטב פיסטוק

בקלה צלוי עם צדפות קיטור ורוטב פיסטוק
בקלה קלוי עם צדפות קיטור ורוטב פיסטוק נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו תפוחי אדמה, חמאה, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צדפות קיטור, בסגנון ניו אינגלנד, צדפות Steamer במרק קארי אדום ג'ינג'ר, ו צדפות קיטור עם עגבניות, שום, לימון, שמיר ופטרוזיליה.

הוראות

1
במחבת גדולה, להביא 1/4 אינץ ' של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שנפתח, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3
מעבירים את הצדפות לתבנית אפייה כדי להתקרר. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת דקה לקערה בינונית. כאשר הצדפות קרירות מספיק כדי להתמודד, להסיר אותם מהקליפות שלהם ולמשוך את הקרום החיצוני החום. שוטפים כל צדפה בנוזל הבישול, ואז מסננים את נוזל הבישול שוב דרך מסננת עדינה כדי להסיר כל חול או חצץ.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
בבלנדר, מחית את עירית עם 1/3 כוס שמן זית עד חלקה. באמצעות מרית קטנה, לחץ על מחית דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בסיר קטן, לשלב את הפיסטוקים הקרקע עם 1/2 כוס של הצדפות שמורות בישול נוזלי ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
הסר מהחום וקצף ב 3 כפות של החמאה. מערבבים במיץ לימון ומתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מתבלים את הבקלה במלח ופלפל ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
9
מחממים את 3 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיף את הבקלה, צד עור למעלה, ומבשלים עד הזהב, על 4 דקות. הפעל את הבקלה ומבשל במשך 3 עד 4 דקות יותר, או עד רק אטום ברחבי.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
11
להעביר את הבקלה לצלחת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
12
במחבת בינונית, חום 2 כפות של צדפה בישול נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הצדפות, תפוחי האדמה ואת 1 כפית הנותרים של חמאה ומבשלים רק עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
14
יוצקים את רוטב הפיסטוק על צלחות. מחלקים את הצדפות ותפוחי האדמה בין הצלחות ולהגדיר את הבקלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
15
טפטוף את הצלחות עם שמן צ ' ייב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
דַק-דַק-

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.