קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

בקלה צלוי עם תפוחי אדמה פריכים

בקלה צלוי עם תפוחי אדמה פריכים
בקלה צלוי עם תפוחי אדמה פריך נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, פילה בקלה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו ברווז צלוי פריך עם זיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450 אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את תפוחי האדמה במחבת צלייה או על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
טפטוף עם 3 כפות שמן לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. צלי במשך 20 דקות. מערבבים וצולים במשך 10 דקות יותר. בינתיים, לשטוף את פילה בקלה וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.לאחר 30 דקות של צלייה, להעביר את תפוחי האדמה לצדדים של המחבת ומניחים את הפילה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פילה בקלהפילה בקלה
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
1
מגישים גרסה קלויה זו של דגים וצ ' יפס עם קטשופ לילדים וחומץ מאלט למבוגרים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
קטשופקטשופ
צ ' יפסצ ' יפס
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.