בקלה צלוי שחור עם שעועית ים וצדפות
בקלה קלוי שחור עם שעועית ים וצדפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, שעועית ים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו בקלה צלוי שחור עם שעועית ים וצדפות, צדפות ברוטב צדפות ושעועית שחורה, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
לבשל שעועית ים בסיר 2 ליטר של מים רותחים (ללא מלח) 1 דקה, ולאחר מכן לנקז במסננת. להעביר במהירות קערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
מסננים צדפות במסננת מעל קערה ומזמינים את הליקר שלהם.
לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל דגים, צד עור למעלה, עד מתחת למים הם השחמה, 2 עד 3 דקות. להפוך את הדגים ולהעביר מחבת לתנור, ואז לצלות עד דגים הוא רק מבושל דרך, 9 עד 11 דקות.
בעוד בקלה הוא צלייה, לבשל שאלוט ב 3 כפות חמאה, מכוסה, במחבת כבדה 10 אינץ ' על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד ריכך אבל לא זהוב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מיץ לימון וליקר צדפות ומביאים לרתיחה בחום מתון.
מוסיפים צדפות ומתבשלים קלות עם מלח ופלפל אם תרצה, ואז מבשלים בבשל חשוף, מכוסה, עד בקושי מוצק, 1 עד 2 דקות.
חתיכות מרכז של בקלה על 4 צלחות גדולות (מחבת מילואים) ולסדר שעועית ים וצדפות סביב דגים. להשליך שומן מ מחבת 12 אינץ ' ולהוסיף נוזל בישול צדפות. מביאים לרתיחה על חום גבוה ומערבלים ב הנותרים כף חמאה עד incorporated. רוטב כפית על מאכלי ים ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.