בקלה צרוב ברוטב מרק.
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שמנת כפולה, שאלוט, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בקלה צרוב ברוטב צ'ילה, בקלה צרובה במחבת ברוטב בזיליקום, ו בקלה צרובה ברוטב תרד-לימון.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת. מבשלים את שאלוט ולארדונים או בייקון במשך כ 5 דקות עד מתרכך.
מוסיף את היין, תפוחי אדמה ומים 50 מ " ל. לכסות, ואז לבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט התרכך. טיפ בצדפות, לכסות, ואז לבשל במשך 5 דקות עד שהם פתחו להשליך כל זה לא. מערבבים דרך sweetcorn ושמנת, ולשמור חם.
מחממים מחבת ללא מקל עד לעישון.
מוסיפים את השמן, מסובבים אותו, ואז מכניסים את הפילה, העור כלפי מטה. העונה, ואז לבשל במשך 3-5 דקות עד העור הוא פריך. בזהירות להתהפך, ואז לבשל 2 דקות יותר עד רק מבושל דרך. כפית את תערובת תפוחי אדמה שמנת לתוך 2 קערות רדודות.
מניחים פילה בקלה בכל ומפזרים עירית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.