בקלה צרוב ברוטב צ'ילה
בקלה צרוב עם רוטב צ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם עוף, שן שום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: כבד צרוב במחבת ברוטב צ'ילה אדום, צדפות צרובות עם רוטב אסיאתי ליים-צ'ילה, ו אמנון צרוב במחבת עם חמאת ליים צ'ילה.
הוראות
במחבת ברזל יצוק בינוני, טוסט צ ' ילי על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה. למלא קערה קטנה עם מים חמים מאוד לטבול את צ ' ילי קלוי בו עד שהתרכך, על 5 דקות.
מסננים את הצ ' ילי, משליכים את הנוזל השריה.
בינתיים, באותו מחבת, לבשל את העגבניות והבצל לחתוך בצד למטה על חום גבוה עד שהם מתחילים להשחיר, על 3 דקות.
מעבירים את העגבניות והבצל לבלנדר ומוסיפים את guajillos מרכך, שום ומניה; מחית עד חלקה.
בסיר בינוני, לחמם 1 1/2 כפות של שמן צמחי.
מוסיפים את הקמח ומקציפים על חום מתון עד חלקה. לאט לאט לטאטא ברוטב צ ' ילה ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט, על 8 דקות.
מתבלים את הבקלה במלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן צמחי.
מוסיפים את הבקלה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד לבן לאורך, כ 4 דקות לכל צד.
להעביר את הבקלה לצלחות, כפית את רוטב guajillo צ ' ילה על גבי ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו