בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צרוב במחבת עם חמאה צ'ייב-חזרת, רוטב חמאה צ'ייב פשוט, ו שרימפס קלוי עם פטריות, Broccolini, ורוטב חמאה קצף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מניחים את הפילה על מגש או מתלה גיליון כך הדג יכול לשחרר את המיצים הטבעיים שלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
מניחים את פירורי הלחם לתוך צלחת רדודה. בצלחת רדודה נפרדת מוסיפים 2 ביצים מוכות. מתבלים את שני צידי הפילה במלח ופלפל. לאחר מתובל, מברשת את הצד הבטן של הבקלה עם הביצה. טובלים את הביצה בתוך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כמו למשל M&M's
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
רצועת קליפת לימון
5
במחבת ברזל יצוק להוסיף שמן זרעי ענבים. לפני הצבת דגים למחבת, ודא המחבת הוא חם מאוד. לצרוב רק 1 צד של הדג (הצד עם פירורי הלחם). לאחר צד 1 צרוב, מניחים את המחבת בתנור במשך כ 3 עד 4 דקות עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות מצופות שוקולד
6
לאחר הדג מבושל, להפוך אותו ולהוסיף את מיץ לימון, חמאה ו sprig של טימין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרוטאות טריות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
7
תן להמיס ולהוסיף את הדג עם המיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריט
8
יוצקים מעל רוטב חמאה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
עצם הודו וצוואר הודו
9
בסיר, מוסיפים יין, עלי טימין, שאלוט ושום. הגדר על מבער אחורי כדי לאפשר את היין כדי להפחית. ברגע שהרוטב מצטמצם לסירופ, מתח ומוסיפים את השמנת הכבדה, ומיץ לימון ומביאים לרתיחה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מקציפים בחמאה קרה ומוסיפים פעם עירית טרייה ומתבלים בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עירית טרייה
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.