בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב
בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צרוב במחבת עם חמאה צ'ייב-חזרת, רוטב חמאה צ'ייב פשוט, ו שרימפס קלוי עם פטריות, Broccolini, ורוטב חמאה קצף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הפילה על מגש או מתלה גיליון כך הדג יכול לשחרר את המיצים הטבעיים שלה.
מניחים את פירורי הלחם לתוך צלחת רדודה. בצלחת רדודה נפרדת מוסיפים 2 ביצים מוכות. מתבלים את שני צידי הפילה במלח ופלפל. לאחר מתובל, מברשת את הצד הבטן של הבקלה עם הביצה. טובלים את הביצה בתוך פירורי הלחם.
במחבת ברזל יצוק להוסיף שמן זרעי ענבים. לפני הצבת דגים למחבת, ודא המחבת הוא חם מאוד. לצרוב רק 1 צד של הדג (הצד עם פירורי הלחם). לאחר צד 1 צרוב, מניחים את המחבת בתנור במשך כ 3 עד 4 דקות עד מבושל.
לאחר הדג מבושל, להפוך אותו ולהוסיף את מיץ לימון, חמאה ו sprig של טימין.
תן להמיס ולהוסיף את הדג עם המיץ.
יוצקים מעל רוטב חמאה ומגישים.
בסיר, מוסיפים יין, עלי טימין, שאלוט ושום. הגדר על מבער אחורי כדי לאפשר את היין כדי להפחית. ברגע שהרוטב מצטמצם לסירופ, מתח ומוסיפים את השמנת הכבדה, ומיץ לימון ומביאים לרתיחה קלה.
מקציפים בחמאה קרה ומוסיפים פעם עירית טרייה ומתבלים בפלפל שחור.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.