קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב

בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב
בקלה צרובה ברוטב חמאת צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק צרוב במחבת עם חמאה צ'ייב-חזרת, רוטב חמאה צ'ייב פשוט, ו שרימפס קלוי עם פטריות, Broccolini, ורוטב חמאה קצף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
מניחים את הפילה על מגש או מתלה גיליון כך הדג יכול לשחרר את המיצים הטבעיים שלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מניחים את פירורי הלחם לתוך צלחת רדודה. בצלחת רדודה נפרדת מוסיפים 2 ביצים מוכות. מתבלים את שני צידי הפילה במלח ופלפל. לאחר מתובל, מברשת את הצד הבטן של הבקלה עם הביצה. טובלים את הביצה בתוך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
במחבת ברזל יצוק להוסיף שמן זרעי ענבים. לפני הצבת דגים למחבת, ודא המחבת הוא חם מאוד. לצרוב רק 1 צד של הדג (הצד עם פירורי הלחם). לאחר צד 1 צרוב, מניחים את המחבת בתנור במשך כ 3 עד 4 דקות עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
לאחר הדג מבושל, להפוך אותו ולהוסיף את מיץ לימון, חמאה ו sprig של טימין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
תן להמיס ולהוסיף את הדג עם המיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
יוצקים מעל רוטב חמאה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
בסיר, מוסיפים יין, עלי טימין, שאלוט ושום. הגדר על מבער אחורי כדי לאפשר את היין כדי להפחית. ברגע שהרוטב מצטמצם לסירופ, מתח ומוסיפים את השמנת הכבדה, ומיץ לימון ומביאים לרתיחה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מקציפים בחמאה קרה ומוסיפים פעם עירית טרייה ומתבלים בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עירית טרייהעירית טרייה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.