בקלה קלוי עם עגבניות, פומה בלאן, צימוקים ופטה
בקלה קלוי עם עגבניות, פומה בלאן, צימוקים, פטה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם צלפים, צימוקים זהובים, fumé blanc, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד blanc lillet אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה חמוציות ו Lillet Rouge כקינוח. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, דג חרב קלוי במחבת עם עגבניות קצוצות וביור בלאן לימון, ו עגבניות צלויות עם שרימפס ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בקלה בצלחת רדודה; יוצקים 1 כוס יין על דגים.
מפזרים מלח, שמיר עשב, ו 1/2 כפית פלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מערבבים יין וצימוקים הנותרים; בואו לעמוד בעוד דגים marinates.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים בצל, ו 6 דקות מטוגנות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, צימוקים ספוגים ונוזל, צלפים, ונשארו 1/4 כפית פלפל למחבת. מבשלים 6 עד 8 דקות או עד שרוב הנוזל התאדה, תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים את היין מן המנה רדודה; תערובת עגבניות כפית על דגים.
אופים 20 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.