בקלה קלועה של סצ'ואן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Seichuan Braised Cod, בשר סצ'ואן אדום-Braised, ו לחיי חזיר מטוגנות סצ'ואן.
הוראות
בקערה קטנה, לערבב את 2 כפית. עמילן תירס עם 2 Tbs. חומץ.
מוסיפים את המרק, רוטב סויה וקטשופ. לתבל את הדגים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל שחור.
מורחים את כוס 1/2 הנותרים של קורנפלור על צלחת, ולשים את הביצים בקערה רחבה. לדלות את הדגים בקורנפלור.
חום 2 Tbs. של השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם. להשרות את הדגים בביצה במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף למחבת. קוק, מרפרף אחרי 3 דקות., עד הדג הוא השחמה קצת המשרד למגע, על 5 דקות בסך הכל (זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך).
מעבירים את הדג לצלחת גדולה.
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן למחבת, ולאחר מכן להוסיף את צ 'ילי, חלקים לבנים של בצל ירוק, וג' ינג ' ר. לבשל, ערבוב, עד הבצל הירוק להיות שקוף משחימים במקומות, כ 2 דקות. תן תערובת קורנפלור מהיר מערבבים ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך המחבת. זה צריך לבוא לרתיחה ולעבות במהירות. להפחית את החום בינוני נמוך, להחזיר את הדגים למחבת, ולהפוך אותו כמה פעמים כדי לצפות אותו ברוטב. מכסים את המחבת, משאירים את המכסה מעט פתוח, ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל דרך ומתחיל להתקלף, 3 עד 5 דקות. לטעום את הרוטב למלח וחומץ ולהוסיף יותר לפי הטעם.
מגישים מיד עם הרוטב כפיות על הדגים וזרועים בצל ירוק. הגשת הצעות
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.