קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

בקלה קלועה של סצ'ואן

בקלה קלועה של סצ'ואן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Seichuan Braised Cod, בשר סצ'ואן אדום-Braised, ו לחיי חזיר מטוגנות סצ'ואן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב את 2 כפית. עמילן תירס עם 2 Tbs. חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את המרק, רוטב סויה וקטשופ. לתבל את הדגים עם 1/2 כפית. מלח ו 1/2 כפית. פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
3
מורחים את כוס 1/2 הנותרים של קורנפלור על צלחת, ולשים את הביצים בקערה רחבה. לדלות את הדגים בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
חום 2 Tbs. של השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם. להשרות את הדגים בביצה במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף למחבת. קוק, מרפרף אחרי 3 דקות., עד הדג הוא השחמה קצת המשרד למגע, על 5 דקות בסך הכל (זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים את הדג לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
הוסף את 1 Tbs הנותרים. שמן למחבת, ולאחר מכן להוסיף את צ 'ילי, חלקים לבנים של בצל ירוק, וג' ינג ' ר. לבשל, ערבוב, עד הבצל הירוק להיות שקוף משחימים במקומות, כ 2 דקות. תן תערובת קורנפלור מהיר מערבבים ולאחר מכן לשפוך אותו לתוך המחבת. זה צריך לבוא לרתיחה ולעבות במהירות. להפחית את החום בינוני נמוך, להחזיר את הדגים למחבת, ולהפוך אותו כמה פעמים כדי לצפות אותו ברוטב. מכסים את המחבת, משאירים את המכסה מעט פתוח, ומבשלים עד הדג הוא רק מבושל דרך ומתחיל להתקלף, 3 עד 5 דקות. לטעום את הרוטב למלח וחומץ ולהוסיף יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים מיד עם הרוטב כפיות על הדגים וזרועים בצל ירוק. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
1
גודל
2
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
1
290, שומן
2
13, קלוריות שומן
1
120, שומן רווי
2
5, חלבון
3
30, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
940, כולסטרול
6
115, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
11, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.