בקלה קריאולית
משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו שרימפס מנגל קריאולי.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; מברשת באופן שווה על פני דגים.
מניחים דגים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
טפטוף מיץ באופן שווה על דגים; לקשט עם פטרוזיליה,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.