קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

בקלה שחור טריאקי עם עוגות אורז דביקות וצרוב בייבי בוק צ'וי

בקלה שחור טריאקי עם עוגות אורז דביקות וצרוב בייבי בוק צ'וי
בקלה שחור Teriyaki עם עוגות אורז דביקות צרוב תינוק בוק צ'וי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח היפני. לכי לחנות וקחי את מירין, חומץ אורז לא מבושל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סדין-פאן טריאקי סלמון בייבי בוק צ'וי, צרוב בייבי בוק צ'וי עם טופו & Shiitakes, ו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מהירה. הכן קערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבוק צ ' וי למים הרותחים ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים את בוק צ ' וי ומיד להעביר אותו למי הקרח במשך 2 דקות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
4
מסננים את בוק צ ' וי ומניחים בצד על מגבת מטבח נקייה כדי לספוג לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
הכינו את עוגות האורז הדביקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
6
שים את האורז בקערה גדולה לכסות עם מים קרים. השתמש ביד שלך כדי לנופף את האורז סביב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מסננים וחוזרים עד שהמים בקערה ברורים; ייתכן שיהיה עליך לשטוף אותו מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
שים את האורז בסיר קטן, כבד תחתית ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מכסים את המחבת; לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לא לחשוף את המחבת בכל עת במהלך הבישול. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, 4 עד 5 דקות; תוכל לספר את המים רותחים על ידי כמות גדולה של קיטור נשפך החוצה מתחת למכסה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את המחבת מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לרסס מחבת sauté קטנה עם שמן זרעי גפן וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, וג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד רק מתרכך וריחני, על 30 שניות. מקפלים את תערובת בצל ירוק לתוך אורז חם, מבושל יחד עם חומץ, מירין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
קו מגש או תבנית אפייה עם נייר קלף מרוסס בשמן או בנייר שעווה. תכין קערת מים נפרדת. לטבול את הידיים לתוך המים ולגרוף את 1/4 כוס אורז. טופס אותו לתוך עוגה ארוזה בחוזקה על 2 אינץ ' עבה ומניחים את העוגה על המגש. חזור עם שאר האורז כדי ליצור חמש עוגות יותר. שים בצד את המקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את רוטב הסויה, מיץ תפוזים, מירין, וג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. מבשלים רק עד מופחת בחצי, 30 עד 40 דקות. בצלחת קטנה, מערבבים את עמילן התירס ו -1 כפית מים ומערבבים את התערובת לרוטב הבוער. מבשלים 30 שניות ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
טעם
15
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
16
עם אלמנטים אדריכליים שעוצבו על פי פונדקים יפניים מהמאה השבע עשרה והשמונה עשרה, ועם תוכניות המשלבות פילוסופיות זן של איזון בריאות פיזית ורוחנית, הספא חולל מהפכה בחוויית הספא האמריקאית. בנוסף לספא היעד ב Escondido, קליפורניה, יש גם שירות מלא ספא Golden Door resort ברחבי ארצות הברית ופוארטו ריקו.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.