קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

בקר & תבשיל סטאוט עם גזר

בקר & תבשיל סטאוט עם גזר
בשר בקר & stout תבשיל עם גזר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 828 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קוביית בשר, קורנית גדולה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 314 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: בקר לבבי ונזיד מוצק, תבשיל בקר מובחר אירי, ו שבוע גינס: נזיד בקר מוצק.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את השמן בתבשיל lidded גדול, מחממים את הבשר ממש טוב בקבוצות, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
3
מוסיפים את הבצל והגזר לצלחת, נותנים להם בראונינג טוב, ואז מפזרים את הקמח ומערבבים. להטות את הבשר וכל מיצים בחזרה לתוך המנה ולתת את כל זה מערבבים טוב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
יוצקים את גינס ומתפוררים בקוביית המניות. מתבלים את התבשיל במלח, פלפל וקמצוץ סוכר. הכנס את עשבי התיבול ולהביא את הכל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
גינסגינס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מכסים במכסה ומניחים בתנור במשך כ 2 שעות עד שהבשר ממש רך. הנזיד יכול עכשיו להיות קר וקפוא עד 3 חודשים להפשיר לחלוטין לפני reheating עד צנרת חם. השאר את התבשיל להתיישב קצת, ולאחר מכן לשרת עם מחית גזר לבן לחגיגה אמיתית של ירקות החורף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קברנה סוביניון iNapaWine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -75 דולר.
Inapawine קברנה סוביניון
Inapawine קברנה סוביניון
תחושה מיידית של תבלין לאף ואחריו דובדבן שחור אינטנסיבי, שזיף עם רמזים של פלפל. אלכוהול גדול הוא ניכר אבל לא הייתי קורא לזה מהמם במובן זה. זה עושה עבור "פצצת פירות" של התחלה למונית טעימה זה. בסך הכל מראה חזק.