בקר, Broccolini, וסלט לחם עם סלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר, Broccolini, וסלט לחם עם סלסה ורדה. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 893 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אנשובי, גרגרי גרגיר הנחלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פילה בשר בקר עם סלסה ורדה, טאקו בשר בקר עם סלסה ורדה, ו סלסה ורדה טאקו בשר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך סלסה ורדה: מערבולת שום אנשובי במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ואת הדופק עד עשבי תיבול קצוצים.
יוצקים על 1/3 כוס סלסה ורדה לתוך קערה בינונית. צ ' יל הנותרים סלסה ורדה, מכוסה.
מוסיפים סטייקים לקערה, פונים למעיל, מכסים ומקררים לפחות 2 ועד 24 שעות; נותנים לעמוד בטמפרטורת החדר במהלך 30 הדקות האחרונות.
מחממים גריל בינוני (כ 350). שים broccolini על מחבת ומברשת rimmed עם כ 1/4 כוס שמורה סלסה ורדה.
לחם גריל, broccolini, וסטייק, פונה פעם אחת, עד הלחם הוא השחמה פריך (5 עד 8 דקות), broccolini הוא במכרז פריך וחולצות חרוכות קלות (כ 10 דקות), וסטייקים הם בינוניים נדירים (12 עד 17 דקות).
העברה ללוח כמו שנעשה; סטייקים אוהל עם נייר ולתת לנוח 5 דקות.
חותכים לחם לחתיכות קטנות וחותכים broccolini לתוך 2 או 3 חתיכות באלכסון. חותכים סטייקים באלכסון על פני התבואה על 1/2 ב. עבה, ואז לחתוך חתיכות לשניים.
לזרוק גרגיר הנחלים בקערה גדולה עם מספיק של סלסה ורדה שמורות מעיל בקלילות, ולאחר מכן להעביר מגש או צלחות. לזרוק לחם, broccolini, וסטייק עם רוטב שנותר ולסדר על גרגיר הנחלים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.