קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

בקר Herbed צלי Tri-Tip

בקר Herbed צלי Tri-Tip
בקר Herbed צלי Tri-Tip עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 201 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים, שיני שום, תערובת הרבס דה פרובנס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר בקר בקר בקר צלוי, בקר בקר בקר בקר צלוי, ו צלי בקר עם רוטב חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
חותכים 1/2 אינץ ' רחב חריצים בכל רחבי צלי.
3
חותכים שום לפרוסות 1/2 אינץ ' ומוחגרים לתוך חריצי בשר. לשפשף בשר עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מניחים 1 גלון שקית מזון פלסטיק כבדה, להוסיף בירה, שקית חותם. להגדיר בקערה וצינה לפחות 1 שעה, או עד 4 שעות; להתהפך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הכן ברביקיו. אם משתמשים בלוחות פחם, תל ולהצית 60 בריחים על הבעירה של ברביקיו עם מכסה. כאשר briquets מנוקדים עם אפר אפור, בתוך 15 עד 20 דקות, לדחוף כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
6
הוסף עוד 5 סעודות עכשיו, וכל 30 דקות של בישול, לכל תל של גחלים.
7
אם באמצעות ברביקיו גז, להפוך את החום למכסה גבוה וסגור במשך 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ולשמור על גבוה.
8
הגדר מחבת טפטוף על אח אש בין גחלים או מבערים. הכינו גריל ברביקיו במקום.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הרם בשר ממרינדה ושכב על גריל, לא על חום. מכסים ברביקיו, פתחי אוורור לפחם. במהלך 30 הדקות הראשונות, מבשלים בשר עם מרינדה מדי פעם. מבשלים בשר עד מדחום מוכנס במרכז החלק העבה ביותר מגיע 135 עבור בינוני נדיר, 35 עד 40 דקות. תשליך את שאריות המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
להעביר בשר בקר מגש או לוח, לשמור על חום, ולתת לנוח על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
חותכים בשר לפרוסות דקות; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר