קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בקר א-לה

בקר א-לה
בשר בקר א-לה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן והראשוני שחיפשתם. מתכון זה מכיל מנה אחת עם 2818 קלוריות, 81 גרם חלבון ו-264 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 79% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שקדי בקר, גבינה, תרד וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: בישול איטי של יום ראשון: Pepperoncini Beef aka Drip Beef, Beef Rouladen (לחמניות בקר גרמניות במילוי חמוצים ובייקון), ואספרגוס עטוף בקר Garlicky Beef - המתאבן המושלם לאוהבי בקר.

הוראות

1
מחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
כרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דקכרישה, חצויה, מנוקה ופרוסה דק
2
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מתבלים את הפילה ב-1 כף שמן זית, מלח ופלפל ומניחים בצד. במחבת קפיצה בינונית מחממים את החמאה לגובה בינוני ומוסיפים את הכרישה. להזיע את הכרישה ללא צבע, רק לבשל עד שבירה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השמנת, 1 שן השום והגבינה הכחולה ומנמיכים את האש ומבשלים כ-20 עד 25 דקות, או עד שהקרם מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים את הפילה על הגריל החם ומסמנים משני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הכניסו את הסטייק לתנור לסיום הבישול לטמפרטורה הרצויה. בינוני נדיר הוא בערך 12 עד 15 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה ומוסיפים 2 שיני שום טחונות ומבשלים במהירות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים פנימה את התרד ומעבירים את האש לבינונית. מתחילים להפוך את התרד עד שהוא נבול לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
לצלחת, השתמשו בצלחת חמה והניחו תחילה את התרד. פורסים את הפילה ל-1/2, לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
מניחים את החצי התחתון על התרד ויוצקים 2 כפות מתערובת הכרישה על הפילה ומניחים את החלק השני של הפילה מעל. כף 3 עד 4 כפות מהכרישה על גבי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
מניחים 3 עד 5 טבעות בצל על גבי הפילה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
1 שקית תערובת בלילה
2
1 בירה כהה
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
איילאייל
3
1 בצל אדום גדול, פרוס לטבעות של 1 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מחממים מטגן או סיר עמוק מלא בשמן עד 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בקערה מערבבים את הבלילה והבירה ומקציפים עד לקבלת תערובת סמיכה. מצפים את טבעות הבצל ומכניסים לטיגון החם. מטגנים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג לספיגת השומן העודף. ממליחים בעודו חם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון