בקר-אבטיח מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר-אבטיח מוקפץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, בצל, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד הראשון 6 מרכיבים 1 כף. יין.
בואו לעמוד 30 דקות. בינתיים, מערבבים יחד מים חמים, הויסין, ונותר 1 כף. יין.
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מפזרים מלח ופלפל שחור; מבשלים חצי בשר ב 1/2 כפית. שמן קנולה חם במחבת גדולה מעל חום גבוה, ללא ערבוב, 45 שניות או עד השחמה; להפוך בשר בקר, ומבשלים 30 שניות או עד השחמה.
מעבירים לצלחת חמה. חזור עם נשאר 1 1/2 כפית. שמן ובשר.
בצל מוקפץ בצל הנותרים 1 כף. שמן קנולה חם במחבת מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או עד מכרז.
מוסיפים אפונה הצמד סוכר, ג ' ינג ' ר, ופלפל אדום כתוש; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים תערובת בקר והויסין; מוקפץ 1 דקה או עד מעובה מעט.
הסר מהחום. מוסיפים אבטיח.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ופלפל אדום לפי הטעם.
מגישים מיד עם אורז מבושל חם.