בקר, אננס, ומערבבים בצל אדום עם רוטב ג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בקר, אננס, ומערבבים בצל אדום עם רוטב ג'ינג'ר יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שמן צמחי, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, אננס, בקר וג'ינג'ר מוקפץ, ו מערבבים בקר מטוגן עם אננס וג'ינג'ר כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק חצי לאורכו (עם התבואה).
חותכים סטייק על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מערבבים סטייק, שרי ופלפל בקערה; לזרוק היטב.
לנקז נתחי אננס, הזמנת אננס ומיץ 1/2 כוס.
מערבבים מיץ, רוטב סויה, וחומץ.
שמן חום במחבת nonstick גדולה או ווק על חום גבוה.
מוסיפים סטייק; מוקפץ 3 דקות או עד השחמה.
הסר סטייק ממחבת; לנקז היטב.
מוסיפים בצל, זנגביל, שום, ו 1 בצל ירוק כוס למחבת; מוקפץ 3 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים אננס; מוקפץ 1 דקה או עד השחמה קלה. להחזיר סטייק למחבת; להוסיף תערובת מיץ. מוקפץ 2 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים מעל אורז. למעלה עם בצל ירוק פרוס.