בקר ג'מייקני מוקפץ
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך רום, בצל ירוק, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
להקפיא באופן חלקי סטייק; לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מערבבים רום הבא 7 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מעיל ווק עם ספריי בישול; שמן רסס סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
מוסיפים סטייק ומטגנים 5 דקות או עד להשחמה.
הסר מ-wok; לנקז היטב על מגבות נייר, ולהניח בצד. נגב ווק יבש עם מגבת נייר.
מוסיפים פלפל ירוק ובצל ירוק; מוקפץ 3 דקות.
מוסיפים סטייק, תערובת רום, מנגו וקרמבולה; מוקפץ 1 עד 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
סדר 1 כוס חסה על כל אחד 4 צלחות המשרתים בודדים. תערובת סטייק כפית 1 כוס במרכז כל מנה.