בקר ואספרגוס מוקפץ
בקר ואספרגוס מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 570 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב טריאקי, פלפל, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 88%. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים.
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף זרעי שומשום. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד קלוי. תניח בצד.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם סכין או מקלף ירקות, אם תרצה.
חותכים אספרגוס באלכסון לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר בקר, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או במידה הרצויה של doneness.
לנקז בשר בקר, לטפוח יבש עם מגבות נייר; לנגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים אספרגוס, פטריות, פלפל אדום מרוסק ובצל ירוק. לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז. להחזיר בשר למחבת, ולהוסיף רוטב טריאקי ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, 1 דקה נוספת.
מניחים 1/2 כוס אורז על כל אחד 2 צלחות בודדות. תערובת בשר כפית באופן שווה על אורז; מפזרים זרעי שומשום.