ניתן להכין את המתכון בקר ובייקון סטרוגנוף תוך כ-40 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 447 קלוריות . , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון עבות, פפריקה, פטרוזיליה וקמח. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Easy Beef Stroganoff - גרסת בקר טחון , Easy Beef Stroganoff - גרסת בקר טחון , ו- Easy Beef Stroganoff - גרסת בקר טחון .
הוראות
1
מבשלים במחבת גדולה על אש בינונית את בשר הבקר, הבייקון, הפטריות והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדולל
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
לנקז. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מוסיפים את המרק, המרק, רוטב ווסטרשייר, פלפל, מלח ופפריקה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)