בקר וברוקולי מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר וברוקולי מוקפץ. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שרי, סוכר חום, בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים להכניס למקרר 4 שעות או לילה.
מבשלים ברוקולי בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד כמעט פריך במכרז, על 2 דקות; לנקז. יש לשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר.
שמן חום בווק או מחבת גדולה כבדה על חום גבוה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בשר לווק, הזמנת מרינדה. בקר מוקפץ עד רק כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מוסיפים ברוקולי, תרמילי אפונה, בצל ירוק ופלפל אדום. המשך טיגון עד ירקות הם רק פריך במכרז, על 3 דקות. מערבבים קורנפלור לתוך המרינדה שמורה.
יוצקים מרינדה על ירקות בווק.
מוסיפים בשר בקר ומערבבים עד שחין נוזלי מתעבה, על 1 דקה.