בקר וברוקולי עם רוטב צדפות
בשר בקר וברוקולי עם רוטב צדפות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לכם רוטב צדפות, אורז, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בקר מוקפץ עם ברוקולי ורוטב צדפות, צ'ילי בקר עם ברוקולי ורוטב צדפות, ו פשוט מאוד בשר בקר וברוקולי ברוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים; מערבבים עד היטב מעורבב, ולהניח בצד.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
חותכים פרוסות לרצועות דקות.
מערבבים סטייק, 1 כף קורנפלור, 2 כפות מים, 1 רוטב סויה כף, ו 2 כפיות סוכר בקערה בינונית; מערבבים עד היטב מעורבב. לכסות ולשרות במקרר 15 דקות.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת ווק או לא מקל גדול על חום גבוה.
מוסיפים תערובת סטייק; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים 1 כפית שמן הנותרים, בצל ירוק, ו gingerroot; מערבבים ומטגנים על חום בינוני-גבוה 30 שניות. מערבבים בברוקולי ו 1/4 כוס מים; לכסות ולבשל 3 דקות. להחזיר סטייק למחבת, ומערבבים בתערובת רוטב צדפות; מוקפץ 2 דקות או עד סמיך תוסס.