בקר וולינגטון עם פטה צדפות
בקר וולינגטון עם פטה צדפות דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1010 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לך לחנות ותביא את הצדפות של מיי ריבר, שאלוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו בקר וולינגטון עם פטה צדפות, Best Beeff Wellington, ו ביף וולינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
לשפשף את הפילה עם מלח ופלפל מברשת אותו קלות עם שמן.
חום 1 כף שמן החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את tenderloin במחבת ולצרוב קלות את כל המשטחים של הבשר, כולל הקצוות.
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
להוסיף עוד שמן למחבת במידת הצורך, ולאחר מכן להוסיף את שאלוט ושום ו לטגן במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ואת הטחון במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הצדפות והשרי ומבשלים עד שהצדפות אטומות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
מסננים כל נוזל ולשלב את התערובת עם פירורי הלחם בקערה של מעבד מזון. תהליך עד היטב מעורבב וכמעט חלקה. קו מסננת עם כמה שכבות של cheesecloth ולכפות את פטה לתוכו. אפשר לנקז במשך 10 עד 15 דקות. אם הפטה נראה רטוב מדי, להרים את קצה cheesecloth, לסובב אותו יחד, ו לסחוט את הנוזל העודף.
מרדדים את בצק בצק עלים על משטח מקומח קלות כדי ליצור מלבן פחות מ 1/4 אינץ ' עבה. כפית כמה פטה למרכז הבצק ולהפיץ אותו כדי ליצור צורה דומה לזו של הפילה.
מניחים את הבשר על פטה; ואז לכסות את החלק העליון ואת הצדדים של הבשר עם פטה הנותרים. לעטוף את הבצק סביב הפילה, חופפים את הקצוות כדי ליצור תפר. להרטיב את הקצוות עם מים לצבוט קלות לאטום. לקצץ את השכבה העליונה של מאפה משני הקצוות ולקפל את הקצוות מעל הצדדים של הבשר, איטום כמו קודם. בזהירות להפוך את הבצק עטוף tenderloin ומניחים את צד התפר על תבנית אפייה משומנת קלות.
מאפה מברשת עם ביצה מוכה. לקשט את החלק העליון עם עיצובים לחתוך מן שאריות מאפה,אם תרצה.
מברישים את המגזרות עם ביצה מוכה.
אופים את הפילה במשך 15 עד 20 דקות, או עד המאפה הוא חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני גילוף.