בקר וירקות מוקפצים
בקר וירקות מוקפץ נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך ירקות מוקפצים, רוטב סויה לייט, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
בינתיים, מערבבים רוטב סויה, רוטב וג ' ינג ' ר עד מעורבב; להפריש. לזרוק בשר עם קורנפלור; לבשל ומערבבים במחבת nonstick גדול מרוסס עם תרסיס בישול על חום בינוני-גבוה 3 דקות. או עד שנסיים.
מוסיפים ירקות ותערובת רוטב סויה; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד רוטב מעובה וירקות מחוממים דרך.
כף מעל אורז, למעלה עם אגוזים.