קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

בקר וסלק קארי

בקר וסלק קארי
בקר וסלק קארי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש טריקל, ג'ינג'ר חתיכה באורך אצבע, שיני הקרקע, כוסברה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית מתכונים דומים: סלק מבושל איטי & קארי בשר (Chukandar Gosht), אורז בר, סלק בייבי & סלט Kofta בקר (ft. סלק בייבי סלק), ו שמנת סלק קארי.

הוראות

1
שים את הסלק במחבת גדולה של מים, להביא לרתיחה ומבשלים עד בדיקת מכרז עם שיפוד; ייתכן שיהיה עליך להסיר קטנים קודם כל בעוד הגדולים להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים וקרירים, ואז לשים על כפפות גומי לקלף את העור ואת שאר הגבעולים. חותכים לגושים גדולים ומניחים בצד שני שלישים לאחר כך.
3
שים את הנותרים שליש סלק במעבד מזון או בלנדר עם זנגביל, שום, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, תרמילי הל, רסק עגבניות, טריקל, כמון, כוסברה הקרקע, זרעי שומר, ציפורן ו 2 כפית פלפל שחור טחון. תוסס למשחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תרמילי הלתרמילי הל
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים חצי מהשמן בתבשיל חסין אש גדול. מטגנים את נתחי הבשר בקבוצות עד להשחמה בכל רחבי, מסירה לצלחת כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוסיפים את השמן הנותר, מנמיכים את החום, ואז מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות עד שמתרככים, מגרדים את חתיכות הבשר. טיפ בממרח התבלינים ומטגנים במשך 5 דקות עד ריחני באמת. החזירו את הבשר וקוביות המלאי עם מספיק מים רותחים מקומקום לכסות. להביא לרתיחה, ואז לשים על המכסה ואופים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
קוביית מרקקוביית מרק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לחשוף ולאפות במשך 30 דקות נוספות עד הבשר הוא באמת רך. שים בחזרה על הכיריים ומערבבים בmasala garam ושמור סלק כדי לחמם דרך. מתבלים היטב עם מלח, מתפזרים עם עלי כוסברה ומגישים עם נאן, אורז בסמטי raita או יוגורט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
RaitaRaita
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
נאןנאן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.