בקר וסלק קארי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל הודי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש טריקל, ג'ינג'ר חתיכה באורך אצבע, שיני הקרקע, כוסברה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית מתכונים דומים: סלק מבושל איטי & קארי בשר (Chukandar Gosht), אורז בר, סלק בייבי & סלט Kofta בקר (ft. סלק בייבי סלק), ו שמנת סלק קארי.
הוראות
1
שים את הסלק במחבת גדולה של מים, להביא לרתיחה ומבשלים עד בדיקת מכרז עם שיפוד; ייתכן שיהיה עליך להסיר קטנים קודם כל בעוד הגדולים להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים וקרירים, ואז לשים על כפפות גומי לקלף את העור ואת שאר הגבעולים. חותכים לגושים גדולים ומניחים בצד שני שלישים לאחר כך.
3
שים את הנותרים שליש סלק במעבד מזון או בלנדר עם זנגביל, שום, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, תרמילי הל, רסק עגבניות, טריקל, כמון, כוסברה הקרקע, זרעי שומר, ציפורן ו 2 כפית פלפל שחור טחון. תוסס למשחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
תרמילי הל
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שיפונדה של עלי קייל
4 כוסות קמח חיטה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים חצי מהשמן בתבשיל חסין אש גדול. מטגנים את נתחי הבשר בקבוצות עד להשחמה בכל רחבי, מסירה לצלחת כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוסיפים את השמן הנותר, מנמיכים את החום, ואז מוסיפים את הבצל ומטגנים בעדינות עד שמתרככים, מגרדים את חתיכות הבשר. טיפ בממרח התבלינים ומטגנים במשך 5 דקות עד ריחני באמת. החזירו את הבשר וקוביות המלאי עם מספיק מים רותחים מקומקום לכסות. להביא לרתיחה, ואז לשים על המכסה ואופים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
קוביית מרק
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לחשוף ולאפות במשך 30 דקות נוספות עד הבשר הוא באמת רך. שים בחזרה על הכיריים ומערבבים בmasala garam ושמור סלק כדי לחמם דרך. מתבלים היטב עם מלח, מתפזרים עם עלי כוסברה ומגישים עם נאן, אורז בסמטי raita או יוגורט, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שיפונדה של עלי קייל
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
Raita
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
נאן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.