אם יש לכם טריזים תפוחי אדמה, שיני שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים, תפוחי אדמה צלויים עשבי תיבול (GF), ו תפוחי אדמה צלויים בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
2
שלב 1 כף טימין, רוזמרין, פטרוזיליה, 1 כף שמן, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ושום; לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של בשר.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים בשר בקר על המדף של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
שלב את תפוחי האדמה, הנותרים 1/2 כפות שמן, נשאר 1/2 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל; לזרוק. מסדרים תערובת תפוחי אדמה על מתלה סביב בשר בקר. צלייה 7 דקות. הפוך בשר מעל. צלייה 7 דקות או עד בשר הוא מידת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר מהתנור.
6
מניחים בשר בקר על קרש חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים תפוחי אדמה; מפזרים הנותרים 1 כף טימין.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת עם תפוחי אדמה.