בקר טחון ופאי תפוחי אדמה אפוי פעמיים
מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא בייקון מבושל מראש, תפוחי אדמה שום, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תפוח אדמה אפוי מצופה מלח עם טימין בקר טחון ורוטב, שעועית אפויה בקר טחון, ו תפוחי אדמה ובשר בקר טחון מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, בצל, פירורי לחם, מרווה, מלח וביצה עד מעורבב היטב. לחץ בתחתית ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מורחים פירה באופן שווה מעל.
מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים חשפו כ 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז תערובת בשר קורא 71°.
מפזרים עגבניות, בייקון ובצל ירוק.