בקר כתום חריף
גשו לסופר וקנו סטייק עגול, ג'ינג'ר טחון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: בקר כתום חריף, טאקו תפוז חריף, ו בקר כתום חריף-הדרך Paleo.
הוראות
בווק או במחבת, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים רצועות בשר 1/3 בכל פעם. מוקפץ במשך 3 דקות או עד השחמה, הסרת חתיכות עשה לצלחת מרופדת מגבות נייר.
להחזיר את כל הבשר לווק. מערבבים בקליפה כתומה, שום וג ' ינג ' ר; מוקפץ 1 דקה.
בקערה בינונית, לשלב עמילן תירס, מרק, רוטב סויה, שרי, ריבה, ופלפל אדום.
יוצקים את התערובת לתוך הבשר, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים 1 דקה.