לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, 8 עד 10 שעות. אם תרצה, להסיר את המכסה במשך 30 דקות אחרונות כדי לאפשר רוטב כדי להפחית ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
עם מזלג כבד, להעביר בשר ללוח או צלחת מעוטר. לגרוס עם שני מזלגות. מצקת חצי רוטב ושמורה (ראה הערות). להחזיר בשר טחון לרוטב הנותר בבישול איטי, לכסות, ולתת חם.