קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

בקר מגורר חריף

בקר מגורר חריף
מתכונים דומים: בקר מגורר חריף, כריכי בשר טחון חריפים, ו סלט בקר טחון חריף.

הוראות

1
יש לשטוף את הבשר ולקצוץ עודף שומן. שים סיר איטי (לפחות 5 qt.).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מוסיפים עגבניות( עם מיץ), רוטב צ 'יפוטלה או סלסה, jalapeos, בצל, שום, צ' ילה הקרקע, דבש, מלח, כמון; לשפוך מרק מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, 8 עד 10 שעות. אם תרצה, להסיר את המכסה במשך 30 דקות אחרונות כדי לאפשר רוטב כדי להפחית ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
עם מזלג כבד, להעביר בשר ללוח או צלחת מעוטר. לגרוס עם שני מזלגות. מצקת חצי רוטב ושמורה (ראה הערות). להחזיר בשר טחון לרוטב הנותר בבישול איטי, לכסות, ולתת חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
5
מגישים בכריכים.

ציוד