בקר מונגולי
בשר מונגולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי שום, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו בקר מונגולי, בקר מונגולי, ו בקר מונגולי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים, ערבוב עד חלקה.
מחממים שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר טחון, שום טחון, בשר בקר; מטוגנים במשך 2 דקות או עד בשר משחימים.
מוסיף חתיכות בצל ירוק; לטגן 30 שניות.
להוסיף תערובת רוטב סויה; לבשל 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.