בקר מוקפץ וברוקולי
בקר מוקפץ וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו גזרים חתוכים לתינוק, רוטב סויה, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים בשר בקר, רוטב סויה, שום ו gingerroot; להפריש. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב; להפריש.
ב ווק או מחבת 12 אינץ', חום 1 כף שמן על חום גבוה על 1 דקה.
מוסיפים תערובת בשר בקר, שוברים גושים של בשר עם כף עץ; מבשלים 1 דקה בלי לערבב. מוקפץ 1 עד 2 דקות או עד בשר משחימים בקצוות.
העברת תערובת בשר לקערה נקייה.
כדי ריק ווק, להוסיף הנותרים 1 כף שמן; חום על חום גבוה על 1 דקה.
מוסיפים ברוקולי וגזר; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כפות מים; מכסים ומבשלים 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי וגזר הם פריך במכרז.
מערבבים תערובת רוטב שוב עם חוט להקציף רקומבין; לשפוך לתוך ווק. מערבבים למעייל תערובת עם רוטב. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מעובה.
מפזרים כל מנה עם אגוזי קשיו.