בקר מוקפץ וברוקולי
בקר מוקפץ וברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 544 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן צמחי, קורנפלור, פרחי ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד חצאי קשיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קשיו פריכים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-51 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. מתכונים דומים: בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים בשר בקר, רוטב סויה, שום ו gingerroot; להפריש. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב; להפריש.
ב ווק או מחבת 12 אינץ', חום 1 כף שמן על חום גבוה על 1 דקה.
מוסיפים תערובת בשר בקר, שוברים גושים של בשר עם כף עץ; מבשלים 1 דקה בלי לערבב. מוקפץ 1 עד 2 דקות או עד בשר משחימים בקצוות.
העברת תערובת בשר לקערה נקייה.
כדי ריק ווק, להוסיף הנותרים 1 כף שמן; חום על חום גבוה על 1 דקה.
מוסיפים ברוקולי וגזר; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כפות מים; מכסים ומבשלים 2 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי וגזר הם פריך במכרז.
מערבבים תערובת רוטב שוב עם חוט להקציף רקומבין; לשפוך לתוך ווק. מערבבים למעייל תערובת עם רוטב. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מעובה.
מפזרים כל מנה עם אגוזי קשיו.