בקר מוקפץ עם יין לבן ורוזמרין
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשר מוקפץ עם יין לבן ורוזמרין יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לך לחנות ותביא יין, סטייק סינטה, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו צלעות חזיר מוקפצות עם ענבים, רוזמרין ורוטב מחבת יין אדום, גזר לבן מוקפץ עם יין לבן וקורנית, ו בשר חזיר ביין לבן עם שום, שומר ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עודף שומן, ולאחר מכן דק פרוסת סטייק. לזרוק עם קמח, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. סטייק Sauté ב 2 או 3 קבוצות עד כבר לא ורוד בצד החיצוני, על 2 דקות לכל אצווה, הוספת 1 1/2 כפות שמן יותר לפי הצורך.
שום ורוזמרין בשמן כף הנותרים על חום בינוני גבוה עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים יין 1/2 כפית כל מלח ופלפל ומרתיחים, מגרדים חתיכות חומות, עד מופחת בחצי. להחזיר בשר בקר עם מיצים למחבת ולחמם דרך.