בקר מוקפץ עם תפוחי אדמה מטוגנים בתנור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקר מוקפץ עם תפוחי אדמה מטוגנים בתנור. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 516 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תפוחי אדמה מטוגנים בתנור, שמן תירס, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. נסו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור, תפוחי אדמה מטוגנים בתנור, ו תפוחי אדמה מטוגנים בתנור Zesty (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הבשר פילה עם פלפל, כמון ו 1 כף של רוטב סויה. במחבת גדולה או ווק, לחמם את השמן עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, מוסיפים את רצועות הבשר ומערבבים על אש גבוהה עד להשחמה קלה, כ -3 דקות לכל אצווה.
מעבירים את הבשר לקערה עם כפית מחוררת.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, 30 שניות.
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהתרככו, 5 דקות.
מוסיפים את jalapeos ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הירקות לבשר בקערה עם כפית מחוררת.
מוסיפים את העגבניות למחבת ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, 2 דקות.
הגבירו את החום לגבוה והחזירו את הבשר והירקות למחבת.
מוסיפים את היין, המניה ואת 3 כפות הנותרים של רוטב סויה ומערבבים במשך 3 דקות.
מוסיף את הכוסברה ותפוחי אדמה מטוגנים בתנור ולזרוק בעדינות.