בקר מטוגן בבירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מטוגן בירה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-11 דקות. אם יש לך בצל מראש, עגבניות משומר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בקר מטוגן בבירה, בקר מטוגן בבירה, ו בקר ובצל מטוגן בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל בסיר חשמלי איטי 3-3 1/2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
להוסיף סטייק; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים סטייק על בצל בתנור; יוצקים עגבניות ובירה על סטייק. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד סטייק הוא מאוד רך.
סטייק לגרוס עם 2 מזלגות בבישול איטי; מערבבים בדבשה ומלח.
בואו סטייק לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.