בקר מנדרין
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו מנדרינית בקר מוקפץ, מנדרינית בקר מוקפץ, ו בקר מנדרין עם שעועית ארוכה (מתכונים דומים).
הוראות לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מעיל מחבת גדולה או ווק עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף סטייק וג ' ינג ' ר; לבשל 3 דקות או עד סטייק נעשה.
הסר סטייק ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
מניחים ברוקולי במחבת; להוסיף 1/4 כוס בשר בקר consomm. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד ברוקולי הוא פריך / מכרז.
מסננים תפוזים, שומר נוזלים. תניח את התפוזים בצד.
שלב שמור כתום נוזלי, הנותרים בשר בקר קונסום, רסק שום, ו קורנפלור, ערבוב היטב.
יוצקים על ברוקולי; מערבבים בצלים וסטייק. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט. מערבבים בעדינות תפוזים.
מרכיבים מנות :
298 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר בקר, מחולק 340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סטייק בקר רזה 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילת פרחי ברוקולי טריים (כ 6 1/2 כוסות) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' אפונה קפואה 2 חתיכות טופי הית' בר ג'ינג'ר טרי מגורד 1 אוראו ממולאים כפולים 2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה 3 בצל ירוק, פרוס באלכסון לחתיכות 1 אינץ 312 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תפוזים מנדרינית בסירופ קל, לא מצוחצח 198 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בישול מהיר להרתיח אורז בשקית או 4 כוסות אורז מבושל חם, מבושל ללא מלח או שומן