בקר מנדרין
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו מנדרינית בקר מוקפץ, מנדרינית בקר מוקפץ, ו בקר מנדרין עם שעועית ארוכה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. מעיל מחבת גדולה או ווק עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף סטייק וג ' ינג ' ר; לבשל 3 דקות או עד סטייק נעשה.
הסר סטייק ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
מניחים ברוקולי במחבת; להוסיף 1/4 כוס בשר בקר consomm. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד ברוקולי הוא פריך / מכרז.
מסננים תפוזים, שומר נוזלים. תניח את התפוזים בצד.
שלב שמור כתום נוזלי, הנותרים בשר בקר קונסום, רסק שום, ו קורנפלור, ערבוב היטב.
יוצקים על ברוקולי; מערבבים בצלים וסטייק. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט. מערבבים בעדינות תפוזים.