בקר מנדרינה עם בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר מנדרינה עם בצל ירוק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לכם מנדרינה, זנגביל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה מנדרינה כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בקר מנדרינה, בקר מנדרינה חריף, ו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
נקב את הסטייק במזלג כמה פעמים בכל צד.
הסר רצועת 2 אינץ ' של גרידה מן המנדרינה, חצי את הפרי ולסחוט את המיץ לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את ההתלהבות, בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, זנגביל, שום, פתיתי פלפל ו 1/4 כוס מים לשקית ומערבבים היטב.
מוסיפים את הבשר, אוטמים את השקית ופונים למעיל. מקררים בין לילה.
מחממים את המטגן עם מחבת מטאטא במקום.
תוציא את הסטייק מהתיק ותזמין את המרינדה. לטף את הבשר יבש ומניח על מחבת מחומם מראש. לבשל, ללא סיבוב, עד הבשר הוא חום זהוב מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 130 עבור בינוני נדיר, על 10 דקות.
תן מנוחה 5 עד 10 דקות לפני חיתוך; שמור את הטפטוף.
בינתיים, להרתיח את המרינדה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד מעט מעובה. מערבבים את ריבת התפוז ואת טפטוף מן הבשר. חותכים את הבשר נגד התבואה העליון עם בצל ירוק.