תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר מנדרינה עם בצל ירוק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לכם מנדרינה, זנגביל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה מנדרינה כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בקר מנדרינה, בקר מנדרינה חריף, ו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
נקב את הסטייק במזלג כמה פעמים בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
הסר רצועת 2 אינץ ' של גרידה מן המנדרינה, חצי את הפרי ולסחוט את המיץ לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוסיפים את ההתלהבות, בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, זנגביל, שום, פתיתי פלפל ו 1/4 כוס מים לשקית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים את הבשר, אוטמים את השקית ופונים למעיל. מקררים בין לילה.
תוציא את הסטייק מהתיק ותזמין את המרינדה. לטף את הבשר יבש ומניח על מחבת מחומם מראש. לבשל, ללא סיבוב, עד הבשר הוא חום זהוב מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 130 עבור בינוני נדיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בינתיים, להרתיח את המרינדה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד מעט מעובה. מערבבים את ריבת התפוז ואת טפטוף מן הבשר. חותכים את הבשר נגד התבואה העליון עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
3 מקלות בייגלה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה