קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

בקר מנדרינה עם בצל ירוק

בקר מנדרינה עם בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר מנדרינה עם בצל ירוק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לכם מנדרינה, זנגביל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה מנדרינה כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בקר מנדרינה, בקר מנדרינה חריף, ו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקב את הסטייק במזלג כמה פעמים בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
הסר רצועת 2 אינץ ' של גרידה מן המנדרינה, חצי את הפרי ולסחוט את המיץ לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את ההתלהבות, בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, זנגביל, שום, פתיתי פלפל ו 1/4 כוס מים לשקית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הבשר, אוטמים את השקית ופונים למעיל. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים את המטגן עם מחבת מטאטא במקום.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
תוציא את הסטייק מהתיק ותזמין את המרינדה. לטף את הבשר יבש ומניח על מחבת מחומם מראש. לבשל, ללא סיבוב, עד הבשר הוא חום זהוב מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 130 עבור בינוני נדיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
תן מנוחה 5 עד 10 דקות לפני חיתוך; שמור את הטפטוף.
8
בינתיים, להרתיח את המרינדה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד מעט מעובה. מערבבים את ריבת התפוז ואת טפטוף מן הבשר. חותכים את הבשר נגד התבואה העליון עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
צילום אנטוניס אכילאוס