קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

בקר מנדרינה עם בצל ירוק

בקר מנדרינה עם בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר מנדרינה עם בצל ירוק. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לכם מנדרינה, זנגביל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מנדרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תה מנדרינה כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו בקר מנדרינה, בקר מנדרינה חריף, ו ג'ינג'ר ובשר בצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
נקב את הסטייק במזלג כמה פעמים בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
הסר רצועת 2 אינץ ' של גרידה מן המנדרינה, חצי את הפרי ולסחוט את המיץ לתוך שקית פלסטיק resealable.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מוסיפים את ההתלהבות, בצל ירוק, רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, זנגביל, שום, פתיתי פלפל ו 1/4 כוס מים לשקית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את הבשר, אוטמים את השקית ופונים למעיל. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים את המטגן עם מחבת מטאטא במקום.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
תוציא את הסטייק מהתיק ותזמין את המרינדה. לטף את הבשר יבש ומניח על מחבת מחומם מראש. לבשל, ללא סיבוב, עד הבשר הוא חום זהוב מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 130 עבור בינוני נדיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
תן מנוחה 5 עד 10 דקות לפני חיתוך; שמור את הטפטוף.
8
בינתיים, להרתיח את המרינדה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד מעט מעובה. מערבבים את ריבת התפוז ואת טפטוף מן הבשר. חותכים את הבשר נגד התבואה העליון עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
צילום אנטוניס אכילאוס