מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מוסיפים את מרק הבשר, היין, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה ומקטין מעט, 5 דקות. מערבבים את היוגורט ומבשלים 1 דקה יותר. כפית את התערובת על האטריות ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום