מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את הפטריות ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות ושחררו את רוב המים שלהם, על 5 דקות. להחזיר את הבשר ומיצים למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מפזרים את הקמח ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
9
מוסיפים את מרק הבשר, היין, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה ומקטין מעט, 5 דקות. מערבבים את היוגורט ומבשלים 1 דקה יותר. כפית את התערובת על האטריות ומקשטים עם פטרוזיליה.