מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
להעביר את הבשר עם מיציו לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
מחממים את 2 כפיות השמן הנותרות במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את הפטריות ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות ושחררו את רוב המים שלהם, על 5 דקות. להחזיר את הבשר ומיצים למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מפזרים את הקמח ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מוסיפים את מרק הבשר, היין, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה ומקטין מעט, 5 דקות. מערבבים את היוגורט ומבשלים 1 דקה יותר. כפית את התערובת על האטריות ומקשטים עם פטרוזיליה.